Bartis is verhuisd!

Bartis is verhuisd!

Hé daar!

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Bartis is verhuisd naar een gloednieuw pand! Vanaf heden verwelkomen we jullie graag op onze nieuwe locatie, waar we nog betere service en mogelijkheden kunnen bieden.

Ons nieuwe adres is Christoffel Plantijnstraat 18 in Lommel en we zijn ontzettend enthousiast over deze stap voorwaarts. Met meer ruimte en moderne faciliteiten kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en een nog aangenamere ervaring bieden.

Maar dat is niet alles! Naast onze verhuizing naar het nieuwe pand, zijn we ook verheugd om aan te kondigen dat we nu afhaalmogelijkheden aanbieden. We begrijpen dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn, en daarom willen we onze klanten de optie geven om hun bestellingen bij ons af te halen.

We hebben ons best gedaan om een soepele en efficiënte afhaalervaring te creëren, zodat je snel en zonder gedoe jouw bestelling kunt ophalen.

We willen graag al onze trouwe klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in Bartis. Jullie hebben ons geholpen om te groeien en deze nieuwe mijlpaal te bereiken. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over onze verhuizing en de toevoeging van onze afhaalservice als wij zijn!

Kom langs bij ons nieuwe pand en ontdek de geweldige mogelijkheden die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en te laten genieten van de heerlijke gerechten en producten die Bartis te bieden heeft.