Bartis is verhuisd!

Verlopen

Hé daar!

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Bartis is verhuisd naar een gloednieuw pand! Vanaf heden verwelkomen we jullie graag op onze nieuwe locatie, waar we nog betere service en mogelijkheden kunnen bieden.

Ons nieuwe adres is Christoffel Plantijnstraat 18 in Lommel en we zijn ontzettend enthousiast over deze stap voorwaarts. Met meer ruimte en moderne faciliteiten kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en een nog aangenamere ervaring bieden.

Maar dat is niet alles! Naast onze verhuizing naar het nieuwe pand, zijn we ook verheugd om aan te kondigen dat we nu afhaalmogelijkheden aanbieden. We begrijpen dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn, en daarom willen we onze klanten de optie geven om hun bestellingen bij ons af te halen.

We hebben ons best gedaan om een soepele en efficiënte afhaalervaring te creëren, zodat je snel en zonder gedoe jouw bestelling kunt ophalen.

We willen graag al onze trouwe klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in Bartis. Jullie hebben ons geholpen om te groeien en deze nieuwe mijlpaal te bereiken. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over onze verhuizing en de toevoeging van onze afhaalservice als wij zijn!

Kom langs bij ons nieuwe pand en ontdek de geweldige mogelijkheden die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en te laten genieten van de heerlijke gerechten en producten die Bartis te bieden heeft.

 

Welkom bij Bartis

Verlopen

Een koppel met een passie! Bart en Cecile, combineer dit met een team medewerkers en je krijgt een bedrijf dat vol passie achter onze producten staat.

Sinds 1992 kunt u terecht bij Bart en Cecile voor een groot assortiment aan horeca snacks.

Van onze inkoop tot het moment dat onze chauffeurs onze producten bij de klant bezorgen, zorgen onze medewerkers dat elke stap van het proces met de grootste zorg gebeurt. 

Zo komen onze handgemaakte satés, onze verschillende bouletten, onze echte kempische cervela’s, ons artisanaal stoofvlees en nog veel meer heerlijke producten en kant en klaar gerechten in de beste conditie bij onze klanten.

Nieuwsgierig naar onze producten?  Neem eens een kijkje op onze productenpagina.

Onze producten

Verlopen

Van overheerlijke bouletten tot verse stoofvlees...

Ons breed assortiment wordt in ons eigen atelier vers bereid met de beste ingrediënten en staat bekend om zijn topkwaliteit.
Tijdens de productie dragen we hygiëne en constante kwaliteitscontrole wij hoog in het vaandel.

De temperatuur tijdens het productieproces wordt continue gecontroleerd en afgewerkte producten gaan na productie meteen in de koelcellen.

Wat hebben wij te bieden

Verlopen

Van overheerlijke bouletten tot verse stoofvlees...

Met onze gekoelde bestelwagens worden onze verse producten supervers bij de klant geleverd!
We staan garant voor een uitstekende service en klantgerichtheid.
Wekelijks wordt uw bestelling op de vooraf afgesproken dag geleverd in de Provincie Antwerpen en Limburg.

Onze verse en lekkere vleesproducten betekenen een echte meerwaarde uw zaak.